Esküvői fotós árak

Beszéljünk az anyagiakról! Esküvői fotós árak, csomagok

Szerintem fontos, hogy ismerjük meg egymás  a foglalás előtt

A covid óta én is belevágtam a Zoom életébe. Nem fogok megsértődni, ha a legkényelmesebb nadrágodban, a kedvenc italoddal a kezedben beszélgetünk. Határozottan gondolom, hogy önmagában az, hogy tetszik a fotós munkája vagy az ára, nem elég jó ok arra, hogy le is foglald. Többet töltök egy menyasszonysal az esküvő napján, mint ő az új férjével, és ha nem zselésítünk, akkor elég unalmas lesz velem!

Elmesélem a különleges történeteket. Célom, hogy természetes és feltűnésmentes módon örökítsem meg a különleges napotok valódi, nyers és hiteles érzelmeit. Hiszem, hogy minden pár egyedi, így Ti is egyediek vagytok. Az esküvőtök tükrözni fogja azt, hogy kik és milyenek is vagytok. Ezért szánok elegendő időt arra, hogy megismerjelek Titeket, hogy megértsem személyes stílusotokat és azt, hogy mi a fontos számotokra.
Különleges pillanatokra fókuszálva. Úgy gondolom, hogy mint esküvői fotós a szerepem az, hogy dokumentáljam a különleges napotok történetét, az első pillantástól és csóktüól a szeretteid vidám pillanatain keresztül az érzelmes könnyekig. Nagyon odafigyelek a részletekre, képes vagyok előre látni az esküvő napján megtörténő különleges pillanatokat, hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen lehessek és megörökítsem azokat Nektek.

Titkos egybekelés, vagy Mini esküvő

Hétköznapi esküvő

Hétvégi esküvő

Különleges ajánlat

Jelenleg építem a portfóliómat, ezért van számodra egy különleges ajánlatom!

Foglalj le június 30-ig és 30% kedvezményt kapsz a bevezető árból!

Az ajánlat még eddig érvényes:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Olcsó

Minimál csomag

… óra rendelkerésre állás

Népszerű

Minimál csomag

… óra rendelkerésre állás

Ár/értékben remek

Minimál csomag

… óra rendelkerésre állás

Klasszikus esküvői fotós csomag

Klasszikus esküvői fotós csomag

Népszerű

200.000 Ft

200.000 Ft